Module Manager not available?

General Chat, Comments

Module Manager not available?

Postby Nusche » Sun Oct 16, 2016 1:06 pm

Sooo hey,

i asked that before but since no one is answering, i thought its worth a own topic?
I am not sure if thast a general issue or just one i have, but the module manger isnt working.
I mean i can go to it but all i get is an empty content area.

Does anyone know this issue and knows how to fix it?
Image
User avatar
Nusche
 
Posts: 11
Joined: Fri May 01, 2015 6:21 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Blog: View Blog (1)

Re: Module Manager not available?

Postby hallsofvallhalla » Mon Oct 17, 2016 9:45 am

Hmm not sure I have the same issue. Let me spin up my world and see.
User avatar
hallsofvallhalla
Site Admin
 
Posts: 11537
Images: 13
Joined: Wed Apr 22, 2009 6:29 pm
Location: mobile, al
Has thanked: 11 times
Been thanked: 116 times
Blog: View Blog (3)

Re: Module Manager not available?

Postby cbsarge » Fri Oct 28, 2016 11:56 am

If you can try it in Google Chrome the Console may reveal some clues. Navigate to your site and then press Ctrl+Shift+I. This will open up the developer tools console. Switch to Console in the Tools panel and see if there are any error messages. I've attached a screenshot as an example. You can see it lists a few errors and also the file and line number in the file.

error.PNG
error.PNG (67.49 KiB) Viewed 490 times
User avatar
cbsarge
 
Posts: 175
Joined: Mon Sep 14, 2015 10:20 am
Has thanked: 38 times
Been thanked: 0 time

Re: Module Manager not available?

Postby Nusche » Sat Nov 05, 2016 9:40 am

Thank you that was actually very helpful
Image
User avatar
Nusche
 
Posts: 11
Joined: Fri May 01, 2015 6:21 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Blog: View Blog (1)


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron

x